DESPRE NOI

CautaFotograf.ro isi propune sa fie cea mai mare comunitate de fotografi din Romania, care pune in contact fotografii cu persoanele care au nevoie de serviciile acestora.

Ai nevoie de un fotograf?

Pentru a gasi in cel mai scurt timp fotograful de care ai nevoie, iti recomandam sa cauti direct in baza noastra de date dar si sa postezi gratuit un anunt la care fotografii interesati vor putea aplica. La postarea anuntului, ai inclusiv posibilitatea de alege sa fii contactat de fotografi. In cazul in care nu vrei sa fii contactat de fotografi, poti sa soliciti datele de contact ale fotografilor cu care doresti sa iei legatura (3 euro – datele de contact pentru un fotograf pe care il alegi de pe CautaFotograf.ro).

Esti fotograf?

Inscrie-te gratuit pe site, creeaza-ti un profil cat mai complet si aplica la anunturile postate de persoanele care au nevoie de serviciile tale.

Vrei sa iti gasesti clienti cat mai repede? Nu astepta sa fii contactat. Foloseste optiunea Contacteaza direct solicitantul din pagina anunturilor in care aceasta se regaseste sau opteaza pentru pachetul Plus pentru a avea mai multa vizibilitate.

Recomandare: Te sfatuim sa tratezi fiecare client cu atentie si sa prestezi servicii de calitate, pentru a primi cat mai multe recomandari pozitive. Acestea te vor ajuta sa iti gasesti clienti si sa fii afisat prioritar atunci cand persoanele interesate cauta fotografi pe CautaFotograf.ro.