Esti solicitant? Gaseste cel mai bun fotograf!

Angajez fotograf

Fotografi recomandati

Fotograf BUCURESTI - Photography Mofi Photography M BUCURESTI Cauti fotograf pentru nunta? ­čĄę Echipa tanara, dinamica, cu echipamente de ultima generatie.

Fotograf BUCURESTI - Sorin Lazar Photography Sorin L BUCURESTI Evenimente in tara si strainatate - Fotograf: nunti, botezuri, cununii, petreceri, zile onomastice, petreceri de divort, banchet, bal, fotografii de legitimatie (minim 40 bucati), torturi pentru ocazii speciale, ursitoare, fotografii pe folie magnetica, furtul miresei (trupe de comando), sedinte foto in aer liber sau studio, sedinte foto nud, fotografie de produs, calendare, consiliere nunta si botez, galerie foto de vile sau cladiri, sedinte foto la evenimente corporate si private, portofolii foto comerciale sau personale .

Fotograf BUCURESTI - Bogdan Iorga Bogdan I BUCURESTI Fotograf de Nunt─â ce Povestea ├«╚Ťi ├Äncant─â Sunt multe pove╚Öti de dragoste, este cea tr─âit─â de prietenele tale, cea prins─â ├«ntre coper╚Ťile c─âr╚Ťilor, cea luminat─â pe marele ecran ╚Öi mai este o poveste de dragoste, care este doar a ta, a voastr─â, unic─â ╚Öi irepetabil─â.

Fotografi BUCURESTI

Buna ziua ma numesc Iacob Liviu. »
Caut un fotograf pentru fiica mea de 13-14 ani. »
am nevoie de un cameraman si fotograf bineinteles pt la nunta pe 26 august din ramnicul valcea cn este disponibil si interesat sa ma contacteze sa putem discuta.multumesc. »
Doresc fotograf si cameraman pentru o nunta pe data de 8 septembrie 2012.As dori mai multe oferte pentru un pachet foto-video pentru nunta mea. »
nunta 26 mai bucuresti.cat costa fotografiat evenimentul?multumesc »
ceva de neuitat »
Buna, pe data de 23 martie sarbatorim 5 ani de relatie. imi puteti face o propunere (cadru) si o oferta de pret? Cordial, Crenguta »
cea mai scumpa nunta »
buna Seara; Vreau sa stiu cat m-ar costa sa-mi faceti poze la nunta. Nu vreau video. Ma intereseaza sa-mi dati pozele pe un cd. »
fotografii si filmare »
fotografii lucrari de arta »
Buna ziua; Vrem sa stim si noi pentru un botez in luna iunie-iulie, cu poze cat imi luati?┬┐? »
cum procedam? Am realizat intre timp sedinta foto. Anuntul nu mai e de actualitate. »
« < 1 2 3 4 5 > »